Η Ιστορία μας


Η Αρχή

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του ’70, όταν ο Θεόδωρος Μποζίνης ανακάλυψε το πάθος του για την χειροτεχνεία του ξύλου. Δουλεύοντας κοντά σε παλιούς μάστορες, απέκτησε τις βασικές τεχνικές και την εμπειρία της τέχνης του ξύλου. Το 1975 ανοίγει το δικό του εργαστήριο, το οποίο γίνεται γνωστό σε πελάτες και αρχιτέκτονες, οι οποίοι ήθελαν να κατασκευάσουν μοναδικά χειροποίητα έπιπλα.

Τα αδέρφια Μποζίνη

Κατά την δεκαετία του 90' οι Μανώλης και Κωνσταντίνος Μποζίνης μυούνται στην τέχνη του ξύλου στο πλευρό του πατέρα τους. Έτσι, ιδρύεται η οικογενειακή επιχείρησή τους. Οι αρχικές κατασκευές αφορούσαν σε σύνολο σχεδόν όλα τα έπιπλα του σπιτιού όπως κουζίνα , ντουλάπα, κρεβάτι έως και κουφώματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Η Bozini cucina

Το 1997, ο Μανώλης και ο Κωνσταντίνος εγκαινιάζουν τον εκθεσιακό τους χώρο, με όνομα Bozini cucina. Υπεύθυνη καταστήματος είναι η Κατερίνα Γεωργιάδου. Η νέα γενιά αποφασίζει να δώσει έμφαση στο έπιπλο κουζίνας, στοχεύοντας στη φινέτσα και την ποιότητα. Ταξιδεύοντας σε διάφορες εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως στο Μιλάνο της Ιταλίας, θέτονται τα θεμέλια της αρχιτεκτονικής κουλτούρας της.

Συχνές ερωτήσεις


Γιατί να επιλέξω την Bozini cucina;
Λόγο του ότι δεν είμαστε μια απρόσωπη εισαγωγική αλλά μια οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από την πρώτη επίσκεψη έως την τελική παράδοση στον χώρο σας, έχοντας την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.
Πώς κοστολογείτε την κουζίνα;
Δεν κοστολογείται με το μέτρο αλλά ανάλογα το σχέδιο, τα υλικά και τις ιδιαιτερότητες του χώρου, πάντα με σεβασμό και σύνεση σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του πελάτη.
Πότε θα είναι έτοιμη η κουζίνα μου;
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος, τις βαφές, την διαθεσιμότητα των υλικών και την σειρά προτεραιότητας. Κυμαίνεται από 1 με 2 μήνες.
Τι εγγύηση έχουν τα έπιπλά σας;
Υπάρχει after sales service για όποτε χρειαστεί στο μέλλον.
Κάνετε μόνο έπιπλα κουζίνας;
Δώσαμε έμφαση στο έπιπλο κουζίνας λόγω της μακρόχρονης εξιδείκευσής μας, αλλά μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα εσωτερικού χώρου εκτός κουφωμάτων.
Σε ποιους απευθύνεστε;
Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες που θέλουν την ιδανική λύση για το σπίτι των ονείρων τους.
Πόσο τυποποιημένη είναι η κατασκευή;
Παίρνουμε τις πρώτες ύλες και τις επεξεργαζόμαστε από την αρχή σύμφωνα με τα μέτρα ακριβείας και σίγουρα όχι με έτοιμες λύσεις σε πορτάκια και κουτιά κουζίνας.

Φόρμα επικοινωνίας

Ωραιοκάστρου 80,
56430 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
+30 2310 640805
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 14:00 & 18:00 - 21:00
Δευτερά & Τέταρτη απόγευμα κατόπιν ραντεβού
Σάββατο: 10:30 - 14:00
Copyright © 2018 Bozini Cucina Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.